Direct Boeken
Hotel Lamerichs
image

Direct Boeken

Voor de laagste prijsgarantie boekt u direct bij ons!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Beste Prijs Garantie

Informatie
Hotel Lamerichs is rustig en markant gelegen in het mooie Limburgse Geuldal en Heuvelland. Het dorpje Geulhem in Berg en Terblijt is omringd door een zeer bosrijk gebied maar de drukte van de stad is niet ver weg!

Een geliefde plek voor iedereen die onbezorgd wil genieten van al het goede en Bourgondische dat Limburg in huis heeft. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de mooie steden Valkenburg, Maastricht, Aken en Luik. Hier kan men nog onbezorgd genieten van de natuur. Maak een van de vele uitdagende fiets- en wandeltochten of ga lekker shoppen in Maastricht. U kunt vanaf Hotel Lamerichs wandelend door het natuurgebied Ingendael naar Valkenburg. Fietsen in Zuid-Limburg. Speel golf bij een van de mooie golfbanen of breng een bezoek aan Thermae 2000.


Faciliteiten van Hotel Lamerichs
Ons hotel beschikt over een lift, een mooi tuinterras, gratis draadloos internet en gratis prive parkeerplaats. Alle fietsen kunt u veilig opbergen in onze fietsenstalling. De meeste kamers zijn op 3 sterren niveau en tevens zijn er kamers op 4 sterren niveau. Bij de foto’s kunt u de verschillende kamers bekijken.

Op zoek naar een leuke wandeling?
www.wandelgidszuidlimburg.com  bevat honderden leuke wandeltochten door het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.