Over ons hotel

Hotel Lamerichs is rustig en markant gelegen in het mooie Limburgse Geuldal en Heuvelland. Het dorpje Geulhem in Berg en Terblijt is omringd door een zeer bosrijk gebied maar de drukte van de stad is niet ver weg!

Een geliefde plek voor iedereen die onbezorgd wil genieten van al het goede en Bourgondische dat Limburg in huis heeft. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de mooie steden Valkenburg, Maastricht, Aken en Luik. Hier kan men nog onbezorgd genieten van de natuur. Maak een van de vele uitdagende fiets- en wandeltochten of ga lekker shoppen in Maastricht. U kunt vanaf Hotel Lamerichs wandelend door het natuurgebied Ingendael naar Valkenburg. Fietsen in Zuid-Limburg. Speel golf bij een van de mooie golfbanen of breng een bezoek aan Thermae 2000.

gratisparkeren

Gratis parkeren

kofferservice

Lift aanwezig

tuinterras

Tuinterras

Middel 5

Gratis wifi

fiets

Fietsenstalling

Faciliteiten van ons hotel

Ons hotel beschikt over een lift, bar, een mooi tuinterras, gratis draadloos internet en gratis prive parkeerplaats. Alle fietsen kunt u veilig opbergen in onze fietsenstalling.
Bij de foto’s kunt u de verschillende kamers bekijken.

Vanaf 7 nachten kunnen we u een nog scherpere prijs aanbieden. Zoekt u een lang verblijf in een hotel in de omgeving van Valkenburg en Maastricht? Omdat u misschien huisvesting zoekt of voor werk in het heuvelland moet zijn aarzel dan niet om ons te mailen info@hotellamerichs.nl vermeld daarbij de datum, verblijfsduur en met of zonder ontbijt.

Direct boeken